قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

راز مرگ دانشجوی نخبه دانشگاه شریف در خانه دوستش | شهاب بورسیه آمریکا شده بود

  • کد خبر: ۸۲۱۱۵
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹
راز مرگ دانشجوی نخبه دانشگاه شریف در خانه دوستش | شهاب بورسیه آمریکا شده بود
با مرگ مشکوک پسر جوانی در خانه دوست و همکلاسی قدیمی‌اش، پلیس به بررسی این حادثه پرداخت، شهاب مدال‌آور المپیاد شیمی در دوره دبیرستان و بورسیه دانشگاه بوستون آمریکا بود.

به گزارش شهرآرانیوز، پسر نخبه که متهم است دوستش را که بورسیه دانشگاه بوستون آمریکا شده و قصد مهاجرت داشت با خوراندن محلول شیمیایی دست ساز کشته در دادگاه کیفری تهران محاکمه شد.

رسیدگی به این پرونده با تماس پسر جوانی به نام سامان که دانشجوی دکترای دانشگاه شریف بود با اورژانس آغاز شد. وی که هراسان بود گفت دوستم به خاطر خوردن محلول شیمیایی حالش بد شده است. وقتی مأموران اورژانس به خانه سامان رفتند با جسد دوست ۲۵ ساله است که به نام شهاب روبه رو شدند.

با مرگ مشکوک شهاب که مدال آور المپیاد شیمی در دوره دبیرستان و بورسیه دانشگاه بوستون آمریکا بود، پلیس به بررسی حادثه پرداخت.

سامان گفت: من و شهاب از دبیرستان با هم دوست های صمیمی بودیم . من مدال آور المپیاد شیمی بودم و او نیز نخبه بود. ما هر دو با هم در دانشگاه شریف درس می خواندیم. من دانشجوی دکترا در دانشگاه شریف بودم و به تازگی شهاب بورسیه دانشگاه بوستون آمریکا شده و قصد مهاجرت داشت .

وی ادامه داد: من به تازگی نامزد کرده بودم و او وقتی فهمید او را برای مراسم عقد دعوت نکرده ام از من دلخور شد. به همین خاطر مدتی بود رابطه مان با هم قطع شده بود . اما وقتی فهمیدم قصد مهاجرت دارد بار دیگر با او تماس گرفتم و رفت و آمد ما با هم شروع شد. ما رابطه خیلی خوبی با هم داشتیم.

متهم گفت:  آن روز او  با من تماس گرفت و خواست به خانه مان بیاید و با هم مشروب بخوریم. من  محلول شیمیایی اعتیادآوری را که حامی کلروفرم بود تهیه کرده بودم و خودم هم سالها بود به آن اعتیاد داشتم و  میدانستم این ماده اعتیادآور است و مصرف زیاد آن می تواند کشنده باشد .وقتی او به خانه مان آمد  محلول را که در یخچال بود سر کشید و حالش بد شد . می‌خواستم او را به بیمارستان برسانم اما حالش خیلی بد بود . وقتی فهمیدم دیگر نفس نمی کشد با اورژانس تماس نگرفتم .

وی ادامه داد: من هیچ انگیزه‌ای برای قتل او نداشتم . احتمالا چون خودش می‌دانسته محلول اثر مستی مانند مشروب دارد آن را سر کشیده است.

به دنبال اظهارات نخبه جوان برای وی کیفرخواست صادر و پرونده اش برای رسیدگی به شعبه ۱۱ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد .

در ابتدای جلسه وکیل اولیای دم در جایگاه ویژه ایستاد و درخواست قصاص را مطرح کرد و گفت: متهم عمدی و احتمالا به خاطر حسادت دوستش را با خوراندن محول شیمیایی کشته است.

وقتی قاتل نخبه در جایگاه ویژه ایستاد منکر قتل عمدی شد

وی گفت: من از دوران دبیرستان چون زیاد به آزمایشگاه می رفتم و محلول های شیمیایی را با هم ترکیب می کردم به این محلول اعتیاد آور دست پیدا کردم و از همان موقع به آن معتاد شدم. خودم همیشه محلول را در خانه درست می کردم و آن را می خوردم. آخرین بار هم آن را با آب میوه ترکیب کرده و در یخچال گذاشته بودم که دوستم آن را سر کشید. من می خواستم او را به بیمارستان برسانم اما کار از کار گذشته بود.

وی ادامه داد: وقتی دوستم سر یخچال رفته بود من متوجه او نشدم. اگر متوجه شده بودم اجازه نمی دادم تا محلول شیمیایی را بنوشد. من هیچ خصومتی با او نداشتم و ما رابطه خوبی با هم داشتیم.

با پایان دفاعیات متهم ،قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->